Undervanns fleksible rør-spesialist Flexlife styrker staben med to nyansatte prosjekt- og integritetsdirektører., Jon Hawes og Simon Hounsome. (Foto: Flexlife)

Simon Hounsome tiltrer som som integritets- og prosjektdirektør ved Flexlifes hoedkontor i Aberdeen. Hounsome vil ha ansvar for policy, strategi og tekniske tjenester levert globalt fra selskapets Aberdeen-, Newcastle- og Houston-kontorer.

– Simons omfattende erfaring og kompetanse innen tekniske, operasjonelle og ledende stillinger, både onshore og offshore, vil være en integrert del av kundetilfredshet og resultere i vekst for Flexlife, sier Ciaran O, Donnell, administrerende direktør i Flexlife.

Jon Hawes blir også en del av Aberdeen-kontoret. I sin nye rolle som senior prosjektleder for selskapets pågående Apache-kontrakter, Hawes være ansvarlig for å overvåke prosjektledelsen samt planlegging, gjennomføring og avslutning av alle Flexlifes Apache-prosjekter, og sørge for at man når målene for omfang, tidsplan, kostnader og kvalitet.

– Sammen Simon og Jon vil tilføye betydelig forståelse av operasjonelle problemer og teknisk praktisk informasjon overfor våre kunder i ulike E&P-provinser over hele verden. Begge er svært kunnskapsrike, menneskekjennere, som sådan er avgjørende for sikker og kontinuerlig drift for våre kunder, og utvikling av Flexlife, avslutter Donnell.