Skal inn på treukers verftsopphold på nyåret., Bergen Group Hanøytangen er tildelt en intensjonsavtale fra Floatel International for et tre-ukers verftsopphold og riggmodifikasjon på Hanøytangen for den halvt nedsenkbare boligriggen Floatel Superior. Intensjonsavtalen omfatter ulike vertstjenester og modifikasjonsarbeid som skal utføres i løpet av oppholdet som er planlagt gjennomført i 1. kvartal 2014.

«Floatel Superior» er et bolig- og konstruksjonsstøttefartøy med overnattingskapasitet for 440 personer i enkelt-kabiner og 512 personer ved hjelp av doble kabiner. Fartøyet er designet for a å tilfredsstille alle regulatoriske krav til å kunne operere i de mest utfordrende miljøforholdene i verden. Floatel Superior ble levert fra Keppel Shipyard i Singapore i begynnelsen av 2010.

Bergen Group Hanøytangen har utviklet et effektivt offshorerelatert verfts- og serviceområde på Askøy nord for Bergen. Selskapet har i løpet av de siste årene gjennomført flere omfattende operasjoner på ulike borerigger. Bergen Group Hanøytangen er en del av Bergen Group sin offshore-divisjon.

Forrige artikkelSwire Seabed og WeSubsea samarbeider
Neste artikkelEndelig tid for hjemreise

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR