Flux Group har inngått avtale om kjøp av Active Service – slange- og koblingsvirksomheten fra Fluid Control, melder selskapet i en pressemelding. Slange- og koblingsvirksomheten utgjorde den største delen av konkursbegjærede Fluid Control og hadde en omsetning på om lag 160 millioner kroner i 2015.

-Vi er meget godt fornøyde med å ha inngått denne avtalen med Hitec Products bare uker etter at de sikret seg Fluid Control. Det er krevende tider i våre markeder, og det er min vurdering at både Flux Group og Hitec Products nå er blitt styrket gjennom denne avtalen – til beste for oljeserviceklyngene i Bergen- og Stavanger-området, sier konsernsjef Ådne Grødem i Flux Group.

Active Service utgjør den største delen av Fluid Control-konsernet, som ble kjøpt av Hitec Products etter den nylige konkursbegjæringen av selskapet. Active Service driver med slanger og koblinger for væskeoverføring, kraft og kontroll løsninger til olje- og gassindustrien. Selskapet har kontorer i Bergen og Stavanger, og samarbeider med en rekke internasjonale leverandører. Flux Group vil ha som mål å videreutvikle og vokse Flux Active Service til å bli en kostnadseffektiv, service- og kvalitetsfokusert leverandør til olje- og gassindustrien.

Flux Group etablerer det nye forretningsområdet ”Hoses & Couplings” med 20 ansatte ombord fra dag 1, og vil bruke Flux Active Service som merkenavn. Selskapet vil fortsatt ha tilstedeværelse i Bergen og Stavanger, og håper å øke antall ansatte i året som kommer.

-Vi er glade for å ha fått om bord en solid eier som Flux Group, som vi har stor tro på at vil kunne løfte selskapet og videreutvikle det fundamentet vi har etablert gjennom Fluid Control. Dette var den foretrukne løsningen for oss, og vi er stolte over at Flux Group ønsker å satse på oss, sier administrerende direktør Erlend Fremstad i Flux Active Service i pressemeldingen.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelStatoil: Nordområdene avgjørende for norsk olje og gass sin fremtid
Neste artikkelAxFlow kjøper Process Partner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR