FMC Technologies ble i dag tildelt The Offshore Technology Award for 2008.,Av Torstein Schjølberg

Tore Halvorsen, Senior Vice President FMC Technologies
mottar prisen av Margareth Øvrum, konserndirektør
StatoilHydro.

Prisen ble opprettet for å hedre innovative olje og energiselskaper. FMC Technologies ser på tildelingen som en viktig anerkjennelse av selskapets ansatte og kompetanse.

– Det er en stor ære for oss å motta denne prestisjetunge prisen, og jeg vil benytte anledningen til å takke våre ansatte som gjennom flere år har jobbet hardt får å gjøre selskapet til en innovativ markedsleder , sier FMC Technologies internasjonale subsealeder, Tore Halvorsen.

The Offshore Technology Award ble opprettet for å hedre innovative olje- og energiselskaper som har bidratt betydelig til utvikle avanserte teknologier til beste både for miljøet og industrien.

Juryen begrunner prisen med at Kongsbergselskapet gjennom to tiår har erobret en stadig større andel av verdensmarkedet med en sin innovative styrke.

I dag har FMC Tecnologies Subseadivisjon en markedsandel på 40 %, og selskapet åpnet nylig et nytt Subsea IOR-teknologisenter i Asker utenfor Oslo. Det fremtidige markedet for nye subsea brønner er estimert å vokse med 7-12 prosent på årlig basis, og Tore Halvorsen utalte nylig at letingen etter olje som er vanskelig å utvikle så vidt har begynt.

Forrige artikkelSammen mot olje i nord
Neste artikkelNytt gassfunn i Norskehavet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR