CTC Marine Projects har nylig blitt tildelt selskapets første kontrakt innen offshore vindindustrien av E. ON Climate and Renewables UK.

Kontrakten gjelder legging, installering og graving av 17 subsea kraftkabler som knytter fundamentene til vindturbinene ved Robin Rigg Offshore Wind Farm på britisk sokkel.

Robin Rigg-prosjektet består av 60 vindturbiner som fører strøm til land via to kraftkabler. CTC Marines arbeid vil kreve omtrent 90 dagers operasjon i grunt farvann på rundt ni meter.

– Arbeidet byr på svært utfordrende forhold på grunn av tidevann, sterke strømmer og uforutsigbart vær. I tillegg har CTC press på seg til å ferdigstille arbeidet på en effektiv måte på grunn av andre kontraktører som kommer på banen etter CTCs arbeid, skriver selskapet i en pressemelding.

– Uten det talentfulle teamet som utgjør vår organisasjon ville det ikke vært mulig å levere de sterke utførelsene som hever oss over konkurrentene. I CTC er det vår subseaerfaring, kunnskap og profesjonalitet som utpeker oss som den naturlige kontraktøren for dette offshore vindprosjektet, skriver administrerende direktør i CTC, Daryl Lynch, i en melding.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR