Kjell Ursin-Smith, administrerende direktør i ONS-stiftelsen, er blitt tildelt Kongens fortjenstmedalje i gull. – Dette er en anerkjennelse av det ONS står for, sier Ursin-Smith.,

HEDRES: Kjell Ursin-Smith får kongens
fortjenstmedalje. (Foto: HENRIK SALTHE)

Kongens fortjenstmedalje i gull gis for fortjenester av ekstraordinær nasjonal og samfunnsmessig betydning, og rangerer som den 8. høyeste norske dekorasjonen.

– Dette er utrolig flott. Jeg har ikke hørt begrunnelsen for tildeling enda, men jeg vil tro at det er lagt spesielt vekt på det vi har fått til med ONS. Vi har, sammen, klart å skape en av de ledende møteplassene for energi, og jeg ser på dette som en anerkjennelse av det ONS står for, sier Kjell Ursin-Smith til Oilinfo.

Ursin-Smith har ledet ONS siden 1999. Fra 1988 til 1999 arbeidet han først som markedsdirektør ved Kværner Rosenberg og deretter som administrerende direktør for Kværner UK. Før det var Ursin-Smith blant annet personlig rådgiver og statssekretær for Arne Rettedal mens han var kommunal- og arbeidsminister i Willoch-regjeringen. Kjell Ursin-Smith er også konsul for Mexico i Norge.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR