Offshore Technology Days (OTD), melder i en pressemelding om rekordsalg til oljemessen i Stavanger 2017. Allerede er 60 prosent av totalt standareal i 2016 solgt og snittstørrelsen er høyere enn noen gang.

-Dette er en klar indikasjon på at mange leverandører forbereder seg på en forventet opptur mot slutten av neste år, sier salgsdirektør Odd Eide Knudsen hos arrangøren Offshore Media Group.

Salgsdirektør i Offshore Media Group, Odd Eide Knudsen (Foto: Offshore Media Group)
Salgsdirektør i Offshore Media Group, Odd Eide Knudsen (Foto: Offshore Media Group)

18-19. oktober 2017 er messen tilbake i Stavanger Forum, og avholdes for 19. gang. I 2015 fyltes over 7000 kvadratmeter netto flate med nær 500 stands og 28.000 besøkende. Eide Knudsen uttrykker ydmykhet over at så mange selskaper velger OTD også i år, på tross av et svært vanskelig marked.

– Under logoen «We are the Norwegian Continental Shelf» er OTD møteplassen for leverandørindustrien. Der kan de vise frem sine produkter og tjenester og få med seg den navngjetne Octoberfesten. Man trenger slike pusterom for kunder og ansatte i en ellers tøff hverdag. De fleste erkjenner at kommende vinter og vår blir utfordrende, men satser på en oppgang mot slutten av neste år. De som gjennomlever denne perioden vil være vinnerne når den tid kommer, sier Eide Knudsen.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelHeimdal-produksjonen stengt etter brannalarm
Neste artikkelArbeidsinnvandringen synker

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR