Gjennom en rammekontrakt med A/S Norske Shell, har Front Safety AS på Aukra nå fått ansvaret for HMS- opplæringen av alt personell som skal arbeide på den kommende utbyggingen på prosessanlegget på Nyhamna.,Kontrakten omfatter HMS grunnopplæring, opplæring innen spesifikke fagdisipliner, samt ledertreningskurs for personell som skal jobbe på anlegget.

Kontrakten vil bety en høy aktivitet for Front Safety ettersom utbyggingen på Nyhamna vil medføre en betydelig økning i antall personer som vil jobbe på anlegget i den kommende perioden.

– Dette er en stor og viktig kontrakt for oss, som blant annet betyr mye for Front Safety sin videre vekst og utviklingsprosess, sier Daglig leder i FRONT Safety AS, Kjell Atle Orø.

Han fremhever også det gode samarbeidet de har med Shell.

– Vi er konsekvent opptatt av høy kvalitet på alle våre kurs, og våre kursholdere er godt utdannet innen sine fagfelt, samtidig som de har lang praktisk erfaring fra bransjen. Fokus på kvalitet, samt et tett og godt samarbeid med Shell, har resultert i veldig gode tilbakemeldinger, og kursevalueringene viser så langt en snittkarakter på 5,3 av 6 mulige, noe vi er svært godt fornøyd med. Front Safety har også vært sentrale i samarbeid med Shell på utviklingen av nye opplæringsmodeller for eksisterende og nytt personell, sier han.

Økt aktivitet på Nyhamna i årene fremover, gir også grunnlag for vekst og langsiktig satsing. Shell vil nå, i samarbeid med Front, utvikle innhold til et opplæringssenter i tilknytning til Nyhamna-anlegget, med fysiske innretninger og utstyr tilsvarende det som finnes på anlegget. Hensikten er å gi personellet som jobber på Nyhamna muligheten til å gjennomføre praktiske oppgaver i et simultant miljø.

Intensjonen er at Front Safety vil administrere og drifte opplæringssenteret som en del av HMS-opplæring og kompetansebygging for personell som skal være involvert i Nyhamna Expansion prosjektet for Shell.

I dag er Front Safety sin virksomhet konsentrert omkring tjenester knyttet til HMS, Krise og Beredskap, samt Gassikkerhet. Selskapet har et øvingsanlegg på Gossen og det foreligger planer for videre utvikling spesielt i forhold til bruk av gass i fremtidig trenings- og kurskonsept.

Forrige artikkelKarsten Moholt AS kjøper Teknor AS i Harstad
Neste artikkelNorne-skipet kan ende på Rosenberg

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR