Novenco er tildelt kontrakt av DSME for Hvac-utstyr til topsiden til Gina Krog-plattformen.,Ifølge selskapet ble kontrakten tildelt av Daewoo shipbuilding & Marine Engineering (DSME) i desember 2013.

– Vi er stolte over å signere enda en kontrakt med DSME, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med dem, sier Novencos salgsdirektør Camilla Kristine Lohne.

DSME, som er leverandøren til Statoil for utviklingen på Gina Krogh feltet (tidligere Dagny) vil produsere en ny plattform, som er forventet å bli levert i løpet av andre kvartal 2016.

Novenco, som leverer fullt HVAC-utstyr til topsiden, planlegger å fullføre leveransen for prosjektet i fjerde kvartal, 2014.

Kick off-møte for Gina Krogh-prosjektet ble holdt i desember 2013 i Malysia, og Prosjektteamet i Novenco er allerede mobilisert og i fullt samarbeid om prosjektet. Hovedutstyr som air handling units, recirculation cooling units og Compressor module Supply booster, vil bli produsert i Novenco sin egen fabrikk i Danmark.

Forrige artikkelSlik skal Maria bygges ut
Neste artikkelParat leverer kjeleanlegg til Polen-verft

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR