Global Maritime Consultancy & Engineering, en tilbyder av marine warranty, dynamic positioning og engineerings-tjenester til offshore-sektoren, har utnevnt Reid Berger Stokke til å lede sin nye businesslinje; GM Solutions.

Reid vil rapportere til Operations Manager Norge, og vil få ansvar for å videreutvikle Global Maritimes nåværende tjenester, slik at selskapet kan tilby nye, verdiskapende tjenester som skal gi selskapet muligheter til å ta en bredere prosjektledelsesrolle.

Reid vil også være ansvarlig for å etablere partnerskap med selskap som tilbyr komplementære tjenester til Global Maritime, for å sørge for at kunder har tilgang til en total offshore engineeringsløsning.

– Global Maritime handler om innovasjon, operasjonell fortreffelighet og levering av løsninger som møter våre kunders utfordringer, sier Mikal Grure Eie, Regional Manager for Norge.

– Med Reids utnevnelse og hans utstrakte erfaring, vil vi understreke at vi tilbyr komplette løsninger til våre kunder fra start til sluttfase av prosjekter, og at vi styrker våre marine prosjekt-løsinger. Reid vil også være ansvarlig for å videreutvikle Global Maritimes nye Akvakultur-løsninger sammen med partnere og kunder, sier han.

Reid B. Stokke. (Foto: Global Maritime)
Reid B. Stokke. (Foto: Global Maritime)

Reid har erfaring innen prosjektledelse, forretningsutvikling og ledende roller.

Tidligere roller inkluderer Business Development Manager for Apply Sørco AS og Managing Director Norway for Semco Maritime.

Reid har også jobbet for internasjonale konsulentselskap, Deloitte & Touche og PWC. Han har en MSc i Engineering fra NTNU, samt en MBA fra SDA Bocconi School of Management i Milano.

Forrige artikkelHar sikret kontrakt for «Havila Subsea»
Neste artikkelInvesteringsfond kjøper seg opp i Røkke-selskap

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR