Noreco er strålende fornøyd med produksjonen så langt i år, og vurderer å sette opp produksjonsmålene. Fasiten for april måned lyder på 11.100 fat oljeekvivalenter per dag.

– Produksjonen i april var sterk fra selskapets sju produserende felt. På Brage-feltet i Norge er produksjonen fortsatt høy, delvis på grunn av god produksjon fra den nylig kompletterte Bowmore brønnen. På Siri-feltet i Danmark var bruttoproduksjonen i april cirka 8.100 fat per dag, skriver Noreco i en pressmelding.

Norecos andel av produksjonen på sistnevnte felt vil øke etter at oppkjøpet av Talisman Oil Denmark blir formelt gjennomført innen juni 2008. Selskapets eierandel i feltet øker da fra 20 prosent til 50 prosent. Det legges til at den første av to produksjonsbrønner på Siri i år er i ferd med å bli komplettert, og produksjon er ventet å starte straks.

– Produksjonen for de fire første månedene av året er over plan, og selskapet vil vurdere produksjonsnivået over de neste par månedene før en eventuell endring av guiding på produksjon for 2008 blir gjort, skriver Noreco.

Snittprisen per fat i april ligger på 105 dollar. I begynnelsen av mai satte imidlertid selskapet ny rekord for salg av olje per fat på 116 dollar.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR