Tidligere letedirektør i Statoil, Gro G. Haatvedt, er ansatt som letedirektør i Det norske oljeselskap ASA.,Gro G. Haatvedt har vært letedirektør for norsk sokkel i Statoil de tre siste årene, frem til 1. januar i år. I denne perioden har Statoil gjort flere betydelig funn, ikke minst Johan Sverdrup.

Haatvedt sier det var umulig å si nei til tilbudet om å bli letedirektør i Det norske.

– Jeg ser fram til å begynne i Det norske. Det er en svært spennende oppgave å bygge et godt selskap videre. Det norske har allerede en betydelig portefølje, min oppgave blir å lede arbeidet med å styrke denne ytterligere. Jeg ser fram til å møte en kompetent og drivende organisasjon.

Gro G. Haatvedt er geofysiker fra Universitetet i Oslo (1984). Hun ble ansatt i Hydro i 1984 og fortsatte i Statoil etter at de to selskapene ble fusjonert. Hun har hatt flere lederstillinger, blant annet på Oseberg og som letesjef for Nordsjøen. Hun har hatt ansvar for forretningsutvikling i Iran og vært landsjef i Libya.

Arbeidende styreleder i Det norske, Sverre Skogen, sier han er svært fornøyd med ansettelsen av Haatvedt.

– Vi har fått en svært dyktig letedirektør med lang erfaring og med svært gode resultater. Vi ser fram til å få henne med på laget i et selskap som alltid vil videre for å skape verdier på norsk sokkel, sier han.

Dato for tiltredelse er ikke endelig avklart, men vil være senest august 2014.

Forrige artikkelBrønnproblemer på Snorre A
Neste artikkelTommel opp for Geitungen Appraisal

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR