Wintershall Norge har tildelt en fireårs servicekontrakt til Halliburton Norge for å støtte selskapets lete- og utbyggingsprosjekter i Norge.

Kontrakten trer i kraft umiddelbart og vil bli benyttet til boretjenester på Wintershalls Maria-utbygging i Norskehavet.

Avtalen, som inneholder incentiver til effektive brønnleveranser, kan også brukes til andre av Wintershalls aktiviteter.

– I en usikker tid for bransjen gir denne kontrakten et riktig løft for leverandørmarkedet, og legger samtidig til rette for effektiv konstruksjon av våre opererte produksjons- og letebrønner resten av tiåret, sier Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge.

Ifølge selskapet vil Wintershall og Halliburton umiddelbart begynne å samarbeide om detaljert ingeniørarbeid før starten av boringen for Maria-utbyggingen i første halvdel av 2017.

Tidlig neste år vil Halliburton yte tjenester som støtter boring av seks utvinningsbrønner på Marias havbunnsrammer, på en dybde på rundt 300 meter, på Haltenbanken i Norskehavet.

 

Forrige artikkelStatoil vil bore letebrønn Njord NF2
Neste artikkelDNV-GL med omfattende nedbemanninger

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR