Tidligere sjefredaktør i Rogalands Avis, nå strategi- og kommunikasjonsdirektør i Næringsforeningen i Stavanger-regionen Harald Minge tar over som administrerende direktør etter Jostein Soland.

Harald Minge. Foto: NæRINGSFORENINGEN
I STAVANGER-REGIONEN

– Jakten på Jostein Solands etterfølger startet allerede tidlig i fjor høst. Et eksternt byrå er brukt i ansettelsesprosessen og en rekke svært gode kandidater er vurdert. Styret landet til slutt på at den interne kandidaten var best kvalifisert og vi er svært tilfreds med at Næringsforeningen er i besittelse av denne type kompetanse i egen organisasjon, sier styreleder Siri Skaar Stornes i en pressemelding.

Harald Minge var sjefredaktør i Rogalands Avis i åtte år før han gikk over til Næringsforeningen i Stavanger-regionen – hvor han har vært strategi- og kommunikasjonsdirektør i tre år. Minge har også fungert som nestleder og Jostein Solands stedfortreder.

– Jeg går til denne jobben med gnist og entusiasme, men også med en stor porsjon ydmykhet. Det er store sko som skal fylles etter Jostein Soland. Ansettelsen ser jeg på som en tillitserklæring og en anerkjennelse av den jobben jeg har gjort fram til nå. Sammen med de mange kompetente medarbeiderne skal Næringsforeningen utvikles videre. En mer spennende og utfordrende jobb går det neppe an å tenke seg, sier Minge.

Minge går inn i stillingen fra årsskiftet. Administrerende direktør Jostein Soland går da av med pensjon etter 18 år i lederstolen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR