… og utvider kontoret i Asker.

Honeywell Process Solutions kunngjorde i dag at de har åpnet et nytt kontor i Bergen og utvidet kontoret i Asker for bedre å kunne betjene olje- og gasskunder i Nordsjøen.

Utvidelsen av det eksisterende kontoret i Asker og åpningen av et nytt kontor i Bergen, vil ifølge selskapet øke antall tekniske eksperter som kan tilby prosjektutvikling, prosessekspertise, ingeniørkompetanse og teknologisupport samt salgs- og servicefunksjoner.

LES OGSÅ: Honeywell lanserer ny gassmåler

– Denne utvidelsen viser vår satsing på å betjene Nordsjøen og våre tallrike kunder i dette feltet. Honeywell har deltatt aktivt i Nordsjøen i flere tiår, og tilbyr all støtte for våre kunder mens vi fortsetter å utvikle de prosessene og teknologiene som er nødvendige i dette svært krevende miljøet, sier konsernsjef i Honeywell Process Solutions, Vimal Kapur i en melding.

– Honeywell har mer enn 50 undersjøiske installasjoner i Nordsjøen. Honeywells programsuite med integrerte løsninger, teknologier og produksjonsekspertise skal sørge for at virksomheter i bransjen kan holde styr på kostnadene ved automatiseringsprosesser og forbedre sikkerheten, i tillegg til at de kan oppfylle sine strategiske mål. Honeywells teknologier for undersjøisk drift omfatter Experion PKS og styringssystemer som både kan kobles sammen med ulike typer I/O-enheter og kjøre som vert for programmerbare applikasjoner. Dette gir operatører tilgang til tusenvis av datapunkter uten å måtte bytte ut maskinvare eller konvertere protokoller, og dette kan igjen føre til hurtigere respons, redusert nedetid og lettere vedlikehold, skriver selskapet i en melding.

Forrige artikkelSeabird landet Afrika-kontrakt
Neste artikkelRolls-Royce med Brasil-leveranse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR