Gir mer nøyaktig måling av gass i rørledninger

Honeywell lanserte på fredag sin nyeste ultralydstrømningsmåler, som ifølge selskapet forbedrer effektiviteten for produsenter av naturgass ved hjelp av økt nøyaktighet ved måling av gasstransport gjennom rørledningene. Måleren har fått navnet USM GT400 Ultrasonic Flowmeter, og skal bidra til sikrere og enklere måling av gass i rørledninger.

Honeywells strømningsmålere brukes i dag i tusenvis av installasjoner over hele verden til måling av gassvolum i hele leverandør- og verdikjeden. USM GT400 måler volumet av naturgass på alle trinn under transport, lagring og bruk, noe som er viktig fordi volumet av transportert gass gjennom rørledninger måles for faktureringsformål.

– Fordi gassbransjen fortsetter å ekspandere, får selskapene knappere feilmargin når det gjelder å redusere drifts- og kapitalkostnader, og for å øke oppetid og redusere risiko. Nøyaktighet er nøkkelen til å holde seg på den rette siden av disse marginene, og USM GT400 anvender en enestående blanding av multipath-måleteknologi, elektronikk som er utprøvd i felten, sofistikert diagnostikk og enkel brukerflate for å sikre reell måleintelligens, sier Tony Tielen, visepresident i divisjonen Engineered Field Solutions hos Honeywell Process Solutions i en pressemelding.

Forrige artikkelSøkerkø til offshore-forpleining
Neste artikkelVerdande spuddet

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR