Australske Brambles Limited, eier av Ferguson og CCC, og First Reserve, eieren av Hoover, inngikk en avtale den 4 august 2016 for å danne en 50/50 joint venture gjennom fusjonen.

CEO Hoover, Donald Young (Foto: Hoover)
CEO Hoover, Donald Young (Foto: Hoover)

-Denne strategiske fusjonen er en flott mulighet for alle tre selskapene å utvide komplementære produkter og tjenestetilbud, og samtidig utvide våre relasjoner med eksisterende og potensielle kunder. Dette vil styrke vårt produkt og servicelinjen vi tilbyr over hele verden. Hoover Ferguson Group kombinerer de beste folkene, de beste løsningene og en bransjeekspertise som tillater oss å fortsette å tilby kvalitetsprodukter og enestående kundeservice til alle våre kunder, uttaler Donald W. Young, CEO of Hoover i en pressemelding.

Tom Gorman, CEO i Brambles sier i en kommentar at,
-Brambles er glade for å samarbeide med First Reserve i etableringen av HFG, en ny global storskala leverandør av logistikktjenester til olje & gass og kjemiske sektorer. Vi forventer en smidig integrasjon av Ferguson, CCC og Hoover som gjenspeiler den nære kulturelle passform og lange historie med god drift og kundefokus.

Hoover Ferguson Group (HFG) vil etter fusjonen ha mer enn 70 servicesentre og 550 medarbeidere, med mer enn 110.000 utleieenheter over hele verden.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelStatoil øker i Wisting
Neste artikkelNorge i underskudd for første gang på over 20 år

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR