Selskapets boligrigger hadde en oppetid på 96 prosent i tredje kvartal 2014.,»Safe Scandinavia,» «Safe Caledonia,» «Safe Concordia,» «Safe Lancia,» «Jasminia,» «Safe Hibernia,» «Safe Britannia» og «Safe Regency» var i full drift hele kvartalet.

«Safe Concordia» opererer på en treårs kontrakt med Petrobras i Brasil. Den gjennomsnittlige effektive dagraten i tredje kvartal var på ca USD 158.000.

«Regalia» avsluttet arbeidet for Statoil på Grane -feltet i begynnelsen av august, og startet kontrakten med Talisman for flotellstøtte ved Montrose -feltet i Storbritannia i slutten av august.

«Safe Bristolia» var av kontrakt i ni dager mellom fullføring av kontrakten med ConocoPhillips på Judy -feltet i Storbritannia, og oppstart av arbeidet for BG Group på Everest -feltet. I forrige uke ble driften av boligriggen suspendert på grunn av skader påført livbåter etter ekstremvær. Riggen vil bli demobilisert fra feltet for reparasjonsarbeid, ifølge selskapet.

«Safe Astoria» fullført sine indonesiske operasjoner for SWIBER i mai. I midten av juli startet boligriggen mobilisering til Malampaya -feltet på Filippinene, med oppstart av den faste kontraktsperioden på 11 måneder fra 1. august.

Forrige artikkelProduksjonsnedgang på én prosent i september
Neste artikkelNye standarder for arktiske operasjoner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR