«Songa Encourage» kom til Norge 15. mars og Songa Offshore tok levering av «Songa Enabler» 31. mars. Ser man bort i fra «Songa Trym» som ligger i opplag, hadde Songa-flåten høy oppetid i måneden som var.

«Songa Dee» oppnådde en operasjonell effektivitet på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 100 prosent i mars, på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Delta» hadde en oppetid på 100 prosent og en inntjeningsgrad på 98 prosent for måneden, på arbeid for Statoil i Norge.

Ifølge Songa er «Songa Trym» i ferd med å bli «stacked», mens den markedsføres for nytt arbeid. Riggen ble kontraktløs da Statoil kansellerte kontrakten med Songa Offshore i begynnelsen av november i fjor. Riggen ligger ved Skipavika Terminal nord for Statoil Mongstad, hvor den har vært siden 20. november.

Les mer: Her blir «Songa Trym» inntil videre

«Songa Equinox» oppnådde en operasjonell effektivitet på 95 prosent og en inntjeningsgrad på 94 prosent for måneden, på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Endurance» hadde en oppetid på 88 prosent og en inntjeningsgrad på 88 prosent i mars, også den på arbeid for Statoil i Norge.

«Songa Encourage» kom til Norge 15. mars, og er i ferd med å sluttføre prosessen med å få Samsvarsuttalelse (SUT) og kundens Acceptance Test Program (ATP).

Songa Offshore tok levering av «Songa Enabler» 31. mars. Riggen er på vei til Norge, og er for tiden i transitt mellom Korea og Singapore.

Forrige artikkelHalliburton oppkjøp av Baker Hughes kan stoppes
Neste artikkelIsland Offshore sikret Draugen-kontrakt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR