Utnyttelsesgraden (utilisation rate) for Prosafes floteller var 82 prosent i fjerde kvartal 2013.

Prosafe-flotellene “Safe Caledonia”, “Safe Concordia”, “Safe Lancia”, “Jasminia”, “Safe Hibernia”, “Safe Britannia” og “Safe Regency” var alle i full operasjon i perioden, melder selskapet.

I tillegg var “Safe Concordia” på kontrakt i Brasil til en effektiv dagrate på USD 141 000, mens ”Safe Caledonia fortsatte operasjonene for BP i Nordsjøen.

”Safe Scandinavia” fullførte kontrakten med ConocoPhillips UK 12. november, og undergår for tiden oppgradering og femårsklassing ved Remontowa-verftet i Gdansk, Polen, før den skal videre til Norge og Statoil.

Også ”Regalia” er til femårsklassing, men på Keppel Verolme i Nederland. Boligriggen fullførte kontrakten med Shell 24. november, og skal etter klassingen til Norge og Statoil.

”Safe Bristolia” var i operasjon for Elf Exploration UK til 20. desember, og skal videre på neste kontrakt i april i år.

”Safe Astoria” var på verft i Batam fram til 26. desember, og startet så mobiliseringen for en kontrakt med Swiber i Indonesia. Dagratene for denne kontrakten begynte å løpe fra 5. januar.

Forrige artikkelStatoil kutter mer
Neste artikkelStatoil drar veksten i Harstad

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR