Full omstart av produksjon er forventet å skje mellom 30. april og 7. mai.,Produksjonen fra Huntington-feltet i Storbritannia har vært stengt siden 12. april, mens arbeidet med å skifte ut et antall koplinger som inngår i dekkgass-systemet (inertgass-) til lagertankene på den flytende produksjons- og lagerenheten pågår.

I følge opplysninger som operatøren har formidlet til partnerne i lisensen går arbeidet nå som planlagt, og en full omstart av produksjon er forventet å skje mellom 30. april og 7. mai. Det skriver Noreco i en melding.

Om det ikke skulle bli ytterligere produksjon fra Huntington-feltet denne måneden, vil gjennomsnittlig dagsproduksjon fra feltet i april utgjøre om lag 1.900 fat oljeekvivalenter til Noreco. Til sammenlikning produserte Huntington 5.573 fat oljeekvivalenter per dag til Noreco i mars.

Ifølge selskapet vil Noreco gi en oppdatering på Huntington-situasjonen i den ordinære produksjonsrapporten for april, som senest vil bli offentliggjort i første uke av mai.

Forrige artikkelAnker dom om nattillegg
Neste artikkelKostnadsoverskridelser hos TTS

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR