Identec Solutions har nylig gjennomført en leveranse til Consolidated Contracting Company (CCC) i Oman til en verdi av 700.000 Euro.

Consolidated Contracting Company (CCC), den største konstruksjons entreprenøren i Midt Østen, har installert en tids- og tilstedeværelse løsning fra Identec Solutions for å hjelpe i arbeidet med å monitorere de 4,000 arbeiderne som jobber ved et gassproduksjons-anlegg som bygges for Petroleum Development Oman (PDO).

– Den nye løsningen levert av Identec Solutions sparer CCC ca 4 timer hver dag i inn-/utregistrering av området. Dette gir en besparelse av over 210,000 arbeidstimer per år, ifølge Hans Petter Bakke, Salgsansvarlig Olje & Gass i Identec Solutions.

Leverer fra Kristiansand – tror på mer arbeid i Midt-Østen
Infrastruktur, antenner, gater (portaler) software, samt servere er levert av Identecs avdeling i Kristiansand. Registreringsbrikker er levert fra avdelingen i Østerrike.

– CCC er veldig fornøyd med hva vi har levert, og de skal nå rulle ut i flere land i Midt-Østen. Her ser vi et enormt vekstpotensial, og vi har troen på videre samarbeid med CCC, avslutter Bakke.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelSaksøker staten for klimalovbrudd
Neste artikkelDrilling Engineer – Lundin Norway

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR