Resato International B.V. inngår et partnerskap med IK-Norway AS i Stavanger.

Partnerskapet inngås for best mulig å kunne betjene den Norske olje og gass-industrien med sikkert og pålitelig høytrykksutstyr.

Det fremkommer i en pressemelding.

På OTD 2017 hadde selskapene felles stand hvor det ble presentert høytrykks-applikasjoner til trykktesting, boltetrekking, brønnhodekontroll og så videre.

En felles historisk plattform

Resato International B.V. og IK-Norway har begge sin basis og styrke innen olje og gass- industrien. Høytrykkseksperten fra det nordlige Nederland har sin styrke i leveranser av høytrykksutstyr til oppstrømssektoren fra oppstarten i 1991. Like ens har IK-Norway betjent olje og gass-industrien innenfor rør og rørledninger med tjenester og produkter siden etableringen i 1987.

– Denne felles histroikken innen olje og gass vil hjelpe bade IK og oss å jobbe effektivt sammen for å skape økt lønssomhet for våre kunder, sier Rob Castien, CEO fra Resato om partnerskapet.

Introdusering av et nytt forretningsområde

For IK-Norway er satsingen på høytrykksutstyr en del av strategien for på lang sikt å sikre vekst og soliditet.

– Basert på erfaringen med Resato-utstyr, ved bruk i felt og på verkstedet, var IK klar over kvalitet, ytelse og levetid på de mobile pumpe-enhetene fra den Nederlandske eksperten. På grunn av IK sin aktivitet innenfor høytrykks applikasjoner vil ekspansjon innenfor distribusjon av høytrykks utstyr bringe IK et steg videre for å bli mer bærekraftig innenfor olje og gass sektoren i Norge, heter det.

Den nye enheten i IK-Norway har tatt navnet “Torque & Pressure Technology”.

– Vi har satt stor pris på at Resato har valgt IK-Norway som samarbeidspartner i det Norske markedet. Dette passer inn i strategien til IK som leverandør av kvalitetsutstyr og tjenester til markedet. Begge selskaper er fleksible og evner raske kvalitets leveranser til våre kunder, sier Christian Bull Eriksson, CEO i IK-Group.

Forrige artikkelNy Troll-utbygging er ett steg nærmere – kan produsere til 2063
Neste artikkelNå borer de to nye brønner på Tambar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR