IKM Cleandrill AS har signert en 3 års rammeavtale med AkerBP for topphull borevæske retur (MRR) tjenester.

Første operasjoner under den gjeldende rammeavtalen vil være i forbindelse med produksjonsboring på Alvheim feltet med den halvt nedsenkbare boreriggen Transocean Artic. Det er også potensiale for at teknologien kan bli brukt på flere letebrønner i løpet av avtaleperioden.

Skal installeres på Transocean Arctic
IKM Cleandrill vil benytte sine MRR Systemer (Topphulls Borevæske Retur Systemer) under denne rammeavtalen. IKM Cleandrill vil gjennom avtalen tilby MRR utstyr for offshore boring på både grunt og dypt vann. Utstyret vil bli installert på Transocean Artic tidlig i 2017.

Å få AkerBP som kunde er en viktig milepel for IKM Cleandrill sier Managing Director i selskapet Tom Hasler.
-Vi anser det som en bekreftelse på at vi har lykkes med våre mål om å utvikle teknologi som bedrer sikkerheten og øker den operasjonelle effektiviteten samtidig som kostnader relatert til anvendelse av teknologien er redusert. Det er også en bekreftelse på våre offshore operatørers profesjonalitet, dyktighet og evne til å levere kvalitetstjenester til våre kunder både i Norge og internasjonalt.

IKM Cleandrill AS ser frem til å levere kvalitetstjenester innen topphulls borevæske retur til AkerBP i mange år fremover.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelProduksjonsstart fra Viper-Kobra
Neste artikkelPolarcus med kontrakt i Asia Pacific

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR