Har sammen med alliansepartnere blitt tildelt konsulentavtale av Statoil.

IKM Consultants AS har, sammen med strategiske alliansepartnere og underleverandører, blitt tildelt en fireårig rammeavtale med Statoil for leveranse av multitekniske disipliner og prosjektadministrative konsulenttjenester.

Avtalen dekker on- og offshore, samt internasjonale oppdrag, og har en opsjonsperiode på 2 + 2 år.

IKM Consultants Alliansen er satt sammen av faglig og geografisk komplementære samarbeidspartnere, som skal kvalitetssikre hver leveranse til Statoil. Alliansen består av partnere med diversifisert kompetanse innenfor ulike fagområder, og gir et globalt fotavtrykk i over 50 land.

Mariann Espedal Ericson, Business Development Manager i IKM Consultants. (Foto: IKM Consultants)
Mariann Espedal Ericson, Business Development Manager i IKM Consultants. (Foto: IKM Consultants)

Sammen med alliansepartnere som Rambøll, Kværner, AGR, Randstad, Competentia, Coens Energy, Ridge AS og Orion med flere, vil IKM Consultants Alliansen sikre beste ressurser til riktig pris innenfor alle fagfelt og lokasjoner hvor Statoil initierer behov for temporær konsulentinnleie, ifølge selskapet.

– IKM Consultants har hatt et godt og langvarig leverandørforhold til Statoil, og vi er stolte av den tilliten Statoil igjen viser oss, denne gangen sammen med våre allierte partnere, sier Mariann Espedal Ericson, Business Development Manager i IKM Consultants AS.

Forrige artikkelUtgard-kontrakt til Aker Solutions
Neste artikkelMDE Alliansen leverer konsulenter til Statoil

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR