IKM Consultants har inngått en avtale om å levere konsulenter til Statoil sine internasjonale operasjoner og prosjekter de neste 2,5 årene.,Rammeavtalen gjelder personell innen alle disipliner og områder som Statoil opererer.

Den nye rammeavtalen med Statoil gjelder fra 15. desember 2013 og varer i 2,5 år, med opsjon på ytterligere 2 + 2 år, til sammen inntil 6,5 år.

Dette er en avtale for Statoils internasjonale lokasjoner og anlegg, og dekker både Statoils prosjektportefølje i utlandet og deres internasjonale operasjoner.

IKM Consultants har ambisjoner om å ansette 150 nye ingeniører og prosjektmedarbeidere til internasjonale oppdrag i løpet av 2014/2015. Det vil hovedsakelig være personell til Asia, UK og Europa for øvrig, og det vil også være aktuelt å levere til Afrika, Amerika og Oseania.

– Avtalen skaper store utviklingsmuligheter i et internasjonalt marked, både for IKM Consultants og våre dyktige medarbeidere, sier daglig leder i IKM Consultants, Per Oscar Knudsen.

– Vi er glade for den anerkjennelsen som denne rammeavtalen gir. Vi ser på dette som en bekreftelse på at våre leveranser av personell til Statoil i Norge er vellykket og at Statoil har tillit til vår og IKM Gruppens internasjonale satsing, sier Knudsen.

Forrige artikkel«Leiv Eiriksson» feilet i ankertest
Neste artikkelLeier «Blackford Dolphin» til Chevron

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR