Rammekontrakt med verdi på over en halv milliard kroner.

IKM Testing er tildelt rammekontrakt på subsea- og topside-tjenester på Goliat-feltet i Barentshavet av Eni Norge. Kontrakten strekker seg over 3 år med opsjoner på forlengelse i ytterligere 2 + 2 år.

Estimert totalverdi på kontrakten er på over 500 millioner, inkludert opsjonsperioder.

Arbeidsomfanget er delt i to faser: Klargjøringsfasen, som består av rørlednings- og prosesstøtte før oppstart av feltet, samt operasjonsfasen, som består av og rørlednings- og prosesstøtte under drift av feltet.

Klargjøringsfasen starter umiddelbart, og det vil være betydelig arbeid med engineering og ferdigstillelse av subsea-rørledninger samt eventuell ferdigstillelse av prosess-systemer.

Operasjonsfasen omfatter planlegging og utførelse av vedlikeholdspigging samt topside-prosesstøtte og vedlikeholdstjenester som trykktesting, nitrogentjenester, inspeksjonstjenester, steaming, maskinering, kjemisk rengjøring, hot oil flushing, hydrojetting, boltetrekking med mer.

Gjennom kontrakten får IKM Testing servere et bredt spekter av sine tjenester. Hovedkontoret på Sola vil stå for det meste av engineering og forberedende arbeid, mens flere utførende oppdrag vil bli organisert gjennom avdelingskontoret i Hammerfest.

– Vi gleder oss stort over den tilliten Eni Norge viser oss med tildelingen av en så omfattende og viktig kontakt, og ser frem til et tett og godt samarbeid. Tildelingen viser at vi er konkurransedyktige i et internasjonalt marked, og befester vår posisjon som ledende i Norge innen subsea-ferdigstillelse og prosesstøtte, sier VP i IKM Testing, Vidar Haugland, i en melding.

Forrige artikkelIndustrien i krevende terreng
Neste artikkelProduksjonsstopp på Troll C

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR