Island Offshore er valgt av Premier Oil UK Limited for å foreta en ny lett brønnintervensjons servicekontrakt.,Premier har tildelt kontrakten, som gjelder på britisk sokkel, til Island Offshore og The North Sea RLWI Alliance.

– Premier Oil er en ny kunde for oss, og med sine gode resultater og ambisiøse vekstplaner, er det et spennende navn for oss å samarbeide med for fremtid, sier Robert Friedberg, administrerende direktør i Island Offshore Subsea.

– Dette er nok en viktig britisk kontraktseier for selskapet, og konsoliderer vår posisjon som en foretrukket leverandør innen både sektoren og videre industrien.

Avtalen omfatter aktivitet som wirelinetjenester, der arbeidet skal utføres av Island Constructor, en 120 meter lang, 8.200 tonn X – Bow fartøy.

– Det er et cutting edge fartøy skreddersydd for å levere gode resultater og verdi for våre kunder i de mest krevende naturmiljøer – slik som på britisk sokkel, sier Friedberg.

– Dette er den tredje kontrakten på britisk sokkel Island Constructor har vunnet i år, viser de konkrete fordelene med vår investering i å bygge en moderne flåte med høyspesifikasjon servicefartøy, avslutter han.

Forrige artikkelSkal samarbeide om brannbeskyttelse
Neste artikkelMaersk Giant-kontrakt for Talisman

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR