Benarx i Beerenberg er tildelt en kontrakt av EPCI-leverandøren SMOE i Singapore for leveranser til Ivar Aasen-plattformen.

SMOE bygger plattformdekket for Det norske oljeselskap ASA, som er operatør for Ivar Aasen-utbyggingen.

– For Benarx Asia Pacific Pte. Ltd som er vårt regionale datterselskap i Singapore er dette oppdraget av stor strategisk betydning. For Beerenberg som helhet er det en stor kontrakt som også består av flere delleveranser, sier Ove Solem, Executive Vice President i Beerenberg og ansvarlig for forretningsdivisjonen Benarx.

Første del av leveransen er ingeniørtjenester rettet mot design av isolasjonsløsningene på plattformen. Beerenberg utfyller i denne fasen Mustang Engineering i London. Dette arbeidet ble påstartet allerede i august dette år. I Singapore vil Beerenberg seinere levere ingeniørtjenester for fabrikasjon til SMOE, samt at Beerenberg vil levere en serie av avanserte isolasjonsprodukter. Oppstart i Singapore for Beerenberg er planlagt til første halvdel av 2015.

Plattformdekket til Ivar Aasen skal være ferdigstilt og på vei til Norge i første halvår 2016. Produksjonsstart er fjerde kvartal 2016.

Forrige artikkelSikret rammeavtale med Talisman
Neste artikkelTorsk og kveitefiske i nord norge

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR