Bjørnar Iversen har gått av som CEO i Songa Offshore.

Det melder selskapet torsdag kveld. Han forlater selskapet i forbindelse med at Transocean kjøpte Songa.

-Nå har vi overlevert til Transocean et fantastisk selskap bygget av en gjeng kompetente og entusiastiske mennesker. Dette har vært en utrolig reise som jeg har vært så heldig å få lov til å lede. Mest av er jeg glad for at vi ikke har hatt alvorlige skader på noen av våre ansatte eller leverandører på de rundt 40 millioner timene som er levert i løpet av de siste 5 årene i driften og Cat D prosjektet, skriver han i en sms Petro.no.

 

Iversen kom til Songa i 2013 og har en lang liste med personer han ønsker å takke.

-Dette ble også en svært god reise for Songa Offshore-eierne. Det er nå naturlig for meg å tre ut av selskapet ettersom oppkjøpet er fullført. Jeg vil benytte anledningen til å takke Statoil, aksjonærer, styret, lånegivere, leverandører, rådgivere, samt alle mine fantastiske kolleger i Songa Offshore for et suverent samarbeid. Videre ønsker jeg Transocean og alle tidligere Songa Offshore-ansatte lykke til videre med driften av de flotte CatD-damene, fortsetter han.

Det store spørsmålet er hva han skal gjøre nå.

-Har ingen konkrete planer om å starte med noe nytt enda. Nå gleder jeg meg bare over det vi har fått til. Vi får se etterhvert om det er noen som har bruk for slike butikkbyggere som oss.
Forrige artikkelHer kommer Petrojarl Varg inn i Skipavika
Neste artikkelV&M og ISO – her er kontraktsoversikten

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR