Har kjøpt det brasilianske selskapet RIP Serviços Industriais Ltda fra ThyssenKrupp Materials International GmbH.,Kaefer vil med dette oppkjøpet bli markedsledende innenfor industrimarkedet i Brasil. RIP betegnes som en spesialist i det brasilianske industrimarkedet og er lokalisert med hovedkontor i Indaiatuba, Sao Paulo. Oppkjøpet vil bidra til at Kaefers markedsandel i Sør-Amerika øker betydelig.

– RIPs kompetanse i det industrielle markedet, kombinert med Kaefers etablerte virksomhet i Brasil, vil yte våre kunder ekstra bredde og mangfold, kompetanse, kapasiteter og styrket prosjektledelse, sier Peter Hoedemaker, styreleder i Kaefer.

RIP ble etablert i 1986, og sysselsetter i dag 7.600 faglærte ansatte på ni lokasjoner over hele Brasil. Selskapet blir et heleid datterselskap av Kaefer, og vil fortsette å operere under sitt opprinnelige navn.

– RIP sine kunder vil fortsatt få samme gode kvalitet som tidligere, i tillegg til merverdien Kaefer representerer og tilbyr. Leveringsevnen til selskapene vil sammen være med å bidra til suksess for våre kunder, og styrke vår konkurranseevne, sier Hoedemaker.

Kaefer har med sine datterselskaper vært aktive i Brasil, Chile og Peru siden 2010. Nylig startet også Kaefer opp virksomhet i Columbia. På det søramerikanske markedet tilbyr Kaefer tjenester innenfor isolering, tilkomst, overflatebehandling og passiv brannbeskyttelse både onshore og offshore.

Forrige artikkelCharterkontrakter i Brasil
Neste artikkelLeteuken – Uke 49, 2014

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR