Add Energy-selskapet Add Novatech er nominert til en britisk miljøpris som skal deles ut i London 22. april. – Nominasjonen kom uventet, sier daglig leder Geir Husdal.

– Denne nominasjonen kom uventet, men vi er naturligvis stolte av å være nominert til denne prisen. Vi er en liten, men effektiv og høyst kompetent organisasjon som har spesialisert oss på å kunne kvantifisere utslippene fra oljevirksomheten, sier daglig leder i Add Novatec, Geir Husdal, i en pressemelding.

– å kunne vise igjen i konkurranser hvor også de store, multinasjonale selskapene med sine store ressurser deltar, er selvfølgelig svært motiverende, legger han til.

Selskapet er nominert til Green IT Awards i klassen «beste miljøregnskapssystem». Det britiske Department of Energy and Climate Change er hovedsponsor for prisen, og minister Lord Hunt skal ifølge meldingen være til stede under utdelingen.

Add Novatec har utviklet en internettbasert programtjeneste kalt Nems Accounter for registrering, kontroll og rapportering av utslipp til luft og sjø, samt avfall fra oljevirksomheten. Tjenesten brukes i dag av operatører på norsk, dansk og britisk sokkel.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR