Vestlandsbedriften skal utføre overhaling, reparasjon og garantiarbeid på Siemens motorer og generatorer.

Karsten Moholt AS har signert en avtale med Siemens. Vestlandsbedriften skal utføre overhaling, reparasjon og garantiarbeid på Siemens motorer og generatorer.

– Karsten Moholt AS er takknemlige for tilliten Siemens viser oss med denne avtalen. Vi ønsker å tilby service i verdensklasse, og for oss er avtalen en bekreftelse på dette arbeidet. Avtalen vil også kunne gi en betydelig omsetning, sier produksjonsdirektør Arne Hammer i Karsten Moholt AS.

Kompetanse og responstid

I dag er Karsten Moholt et komplett servicesenter for elektriske maskiner. Selskapet betjener fra før store kunder innen energi, offshore, shipping og subsea-industri. Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske løsninger for energi, byer, helse og industri, inkludert olje -, gass – og marinteknologi.

– Vi har valgt å inngå avtalen med Karsten Moholt på grunn av deres solide kompetanse innen industri, offshore og marine, i tillegg har de svært god responstid, sier Roar Søvik, salgsdirektør i Drive Technology i Siemens.

Komplett servicetilbud

Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje.

Karsten Moholts tjenester tar hånd om hele livssyklusen til en maskin, fra overhaling og reparasjon til testing, utstyrssalg og gjennomføring av ISO-sertifiserte kurs

– Avtalen med Karsten Moholt gjør at vi at kan tilby kunden et komplett service-tilbud, sier Roar Søvik.

Forrige artikkelBygger nytt superskip
Neste artikkelSlik er livet på plattform

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR