Karsten Moholt AS har inngått ny avtale med Emerson Industrial Automation. Den nye avtalen gjør Karsten Moholt til global Emerson servicepartner.,Karsten Moholt AS betjener kunder innen energi, offshore, shipping og subsea-industri. Med den nye avtalen med Emerson, vil bedriften fra Vestlandet styrke sin service overfor kundene.

– Det er svært gledelig vi har blitt tildelt denne tilliten fra Emerson og vi ser frem til å utvide et allerede godt samarbeid i tiden fremover. Kvaliteten Emerson står for gjør det ekstra spennende å jobbe med deres produkter, og vårt nye verksted gjør oss i stand til å bistå flere av deres produkter lokalt i Norge, sier administrerende direktør i Karsten Moholt, Linn Moholt.

Det nye verkstedet til Karsten Moholt AS på Askøy har blant annet 100 tonns krankapasitet og 25 tonn avbalanseringskapasitet. Dette blir viktige elementer når Karsten Moholt skal betjene det norske servicemarkedet for produkter fra Emerson. Karsten Moholt får også teknisk underlag for alle Emerson-produkter og skal skal holde viktige komponenter på lager.

Emerson er et globalt produksjons- og teknologiselskap med ca 135.000 ansatte og 235 produksjonssteder over hele verden.

Forrige artikkelParat leverer kjeleanlegg til Vard Brevik
Neste artikkelSlik ble Sigrid geolog – og med på å finne en stor skatt!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR