Keppel FELS, hvor Skeie Drilling & Production har tre rigger under bygging, vil støtte opp om restruktureringsplanen til Skeie, som har hatt problemer med å betale regningene fra verftet.

UNDER BYGGING: Jackuper under bygging ved
Keppel FELS i Singapore. (Foto: KEPPEL)

Det ble i går kjent at obligasjonseierne i Skeies lån ikke støttet opp om restruktureringsplanen til selskapet, men at selskapet likevel ville forsøke å gjennomføre planen. Nå viser Keppel Skeie tillit, og gjør det klart at selskapet støtter opp om Skeies planer.

– Keppel FELS støtter opp om og vil delta i denne restruktureringen. Så fort en tredjedel av obligasjonseierne er enige, vil restruktureringen fortsette som tidligere varslet, sier en talsperson for Keppel ifølge Upstream. Hun understreker også at arbeidet med de tre riggene som er under bygging ved verftet vil fortsette, på tross av at selskapet ikke har betalt de siste to regningene på riggene.

Keppel har en eierandel i Skeie Drilling & Production på under ti prosent, og partene har blitt enige om å utsette leveringsdatoene på de tre riggene med mellom fire og seks måneder. I utgangspunktet skulle riggene være ferdige i mars, august og desember neste år.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR