Kjetil Green (41) er ansatt som daglig leder i Tess Logistikk AS, som er et nyetablert datterselskap i Tess-konsernet, hvor sentrale deler av kjernevirksomheten er samlet.

Det omfatter også ansvar for koordinering av aktiviteter gjennom hele verdikjeden.

Det nye Tess-datterselskapet har 115 ansatte fordelt på 110 årsverk og vil omsette for en halv milliard kroner i året.

Tess forsetter å samle tidligere aktiviteter under konsernparaplyen. Tidligere er 11 regioner samlet i fire nye. Nå er den sentrale kjernevirksomheten med slanger, produkter til drift og vedlikehold, lager og logistikk, samt innkjøp samlet i Tess Logistikk AS.

Motoren

– Vi skal være logistikkmotoren i Tess og ha fokus på kostnadseffektive leveranser til kunder over hele landet. Godt samarbeid og samhandling i hele verdikjeden er nøkkelen til en konkurransedyktig service og gode kundeopplevelser, sier daglig leder Kjetil Green som nå starter jobben med å optimalisere konsernets lagerdrift i forhold til nye mål og strategier.

– Tess har Nord-Europas største slangelager, nærmere 40.000 andre unike varer med drøyt 200.000 varianter på lager og en ny fremtidsrettet organisasjon. Det er et godt utgangspunkt når Tess nå tilpasser driften til nye forventninger i markedet, poengterer Greeen.

Kjetil Green er født og oppvokst i Drammen, hvor han fortsatt bor.

Det faglige forspillet til karrieren i Tess startet med to år med studier i økonomi og administrasjon ved høgskolen på Kongsberg, og et år med logistikk ved høgskolen i Molde.

Etter studiene ble det ni år i AGA hvor han i jobben som forhandleransvarlig ble kjent med Tess.

I 2007 startet karrieren i Tess med å koordinere markedsaktiviteter. Fra 2009 var Kjetil Green teamleder med ansvar for produkter til drift og vedlikehold. 1. juli 2016 gikk startskuddet for Tess Logistikk AS med Kjetil Green i stillingen som daglig leder.

Forrige artikkelSeabird vurderer kostnadstiltak
Neste artikkelKårstø stenger i tre uker

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR