Bergen Group Services AS melder i dag at de har inngått avtale med BR industrier AS om kjøp av virksomheten til industribedriften Fjell Industries AS på Sotra. Overtagelsen skjer med virkning fra 1. februar 2015.

– Bergen Group Services AS er inne i en vekstfase som krever større lokaler og flere ansatte. Kjøpet av virksomheten i Fjell Industries AS gir oss tilgang til begge deler, sier adm. direktør Frode Johansson i Bergen Group Services AS i meldingen.

Fjell Industries AS har i dag rundt 40 ansatte. De er spesialister på design, produksjon og reparasjon av varmevekslere, trykkbeholdere, tørker, inndampere og rørsystemer – i tillegg til produksjon av sveiste strukturer og rørsystemer. Selskapet har også egen serviceavdeling. Bedriften holder til i leide lokaler i det allsidige industrimiljøet på Straume Sør i Fjell kommune like utenfor Bergen.

– Vi har vokst ut av våre lokaler på Midtun og disse er nå i ferd med å selges.  Aktiviteten vil derfor i løpet av kort tid bli flyttet over til Fjell Industries AS sine leide lokaler på Straume.  Dette gjør at vi øker produksjonsarealene våre fra 700 til ca. 4.000 kvadratmeter. I tillegg får vi tilgang til en bygningsmasse som i langt større grad er tilrettelagt for fremtidig produksjons- og serviceoppdrag, forklarer Frode Johansson.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av børsnoterte Bergen Group ASA. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor olje / gass og maritim service.  Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen. I tillegg har selskapet en produksjonsavdeling på Midtun i Bergen. Selskapet har i dag nærmere 130 fast ansatte og en omsetning på ca. 250 millioner kroner.

Selskapet overtar alle de 40 ansatte i Fjell Industries AS, og sier i meldingen de er ”optimistiske med tanke på fremtidig aktivitetsnivå.”

Forrige artikkelBlir ny CAN-sjef
Neste artikkelKvitter seg med tapsprosjekt

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR