Denne måneden oppretter Kongsberg Maritime et nytt selskap på plass i Dubai for å sikre tjenester til kunder i Midtøsten-markedet.

– Vi er allerede en etablert aktør Midtøsten, helt siden 1970 har vi vært her. Vårt nye selskap i Dubai er satt i gang for at vi skal være nærmere kundene våre i dette travle og voksende markedet. Det er en integrert del av vårt globale kundestøttenettverk, og det vil videre forbedre både vår tilstedeværelse og støtte til skipseiere og verft i denne regionen, sier administrerende direktør i Kongsberg Maritime, Geir Håøy.

Det nye selskapet, Kongsberg Maritime Middle East DMCCO er lokalisert i Dubai, og det er et joint venture selskap noen av eierandelene tilhører Kongsberg Maritimes langvarige partner i området, Unique Systems.

Selskapet har nå tretti ansatte som er dedikert til støtte og support av alle produkter levert av Kongsberg Maritime. Dette inkluderer avanserte automatiseringssystemer, alarm- og overvåkningssystemer, maskinkontroll- og navigeringssystemer, samt hydroakustikk kontrollsystemer for undervannsnavigering og kartlegging av havbunnen.

Unique Systems vil fortsette å være slagsansvarlig for Kongsberg Maritimes systemer i regionen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR