Global Maritime Group har utnevnt Peder Sortland som sin første administrerende direktør.

– Peder Sortland har vist at han har de rette egenskapene til å realisere en så ambisiøs strategi som den som er lagt for Global Maritime Group. Han er sterk faglig og har betydelig innsikt både i oljeserviceindustrien og kundesiden gjennom nesten to tiår på oljeselskapssiden, sier styreleder i Global Maritime Group, Jan Vatsåg.

Sortland kommer fra stillingen som administrerende direktør i Apply ASA, og før han begynte i Apply i 2012, var han konsernsjef i Ross Offshore og Subsea Technology Group. 51-åringen har også ledet den norske enheten i Subsea 7, og vært styreleder i Ocean Installer. Han har hatt en rekke ledende stillinger i Statoil i tidsrommet 1992 til 2010.

Global Maritime Group Global Maritime er et uavhengig konsulentselskap innen maritim sektor, og er et resultat av sammenslåingen av fire selskaper eid av HitecVision. De jobber innen engineering, offshore design, verifikasjon, teknisk sikkerhet og risikostyring.

Forrige artikkelNy Lindorff-sjef
Neste artikkelSubsea 7 varsler kostnadskutt

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR