Bergen Group Dreggen har sikret seg kontrakter for til sammen 55 millioner kroner. Kundene er hemmelige, men består av både norske og utenlandske selskaper.

HEMMELIGHETSFULL: Finansdirektør Terje
Iversen. (Foto: BERGEN GROUP)

Kontraktene gjelder offshorekraner og skipskraner, men finansdirektør Terje Iversen i Bergen Group vil ikke ut med hvor mange kontrakter selskapet har undertegnet, eller hvem det er med:

– Det er snakk om flere enn fem kontrakter, og oppdragsgiverne er i hovedsak internasjonale aktører, men det er også norske aktører på banen i denne kontraktsrunden, sier Iversen til Oilinfo.

Finansdirektøren er naturlig nok godt fornøyd med å sikre seg kontrakter, men vil ikke spå at denne runden med tildelinger er noe tegn på at finanskrisen nærmer seg slutten.

– Bergen Group Dreggen har en god ordrebok allerede, men selskapet har hatt en liten ordreinngang det siste tre kvart året. Vi har levert inn mange tilbud inne, flere enn noensinne før, men markedet er ganske stillestående. Mange prosjekter er under utredning, og mange har ikke blitt realisert enda på grunn av finanskrise. Det er dog mye å gjøre på tilbudssiden, og det er positivt, sier Iversen til Oilinfo.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR