Tallene for 3. kvartal viser at det amerikanske riggselskapet Diamond Offshore har resultater godt over konsensus, og en kraftig forbedring fra samme periode i fjor melder imarkedet.
, Kilde: Logo

Selskapet melder om et nettoresultat på 82 millioner dollar, eller 60 cent pr. aksje i tredje kvartal. I samme periode i fjor endte resultatet på 2 cent pr. aksje. Resultatet for tredje kvartal inkludererer en gevinst på 16 cent pr. aksje til knyttet oppgjøret for riggen Ocean Warwick som ble totalskadd i høsten orkaner. I tillegg er regnskapet belastet med 2 cent i andre orkankostnader.

Det var i snitt ventet et resultat på 40 cent pr. aksje i kvartalet før ekstraordinære poster.

Driftsinntektene endte på 310 millioner dollar, opp fra 208,2 millioner dollar i samme periode i fjor. Det var ventet at omsetningen skulle ende på 307 millioner dollar.

Selskaper melder om tap av 41,5 inntektsgivende dager for flåten på grunn av orkanene Rita og Katrina i tredje kvartal, og setter tap av ytterligere 110 dager i fjerde kvartal.

Forrige artikkelStøy er verstingen på arbeidsplassen
Neste artikkelEriksen: Utrolig stolt over å være Vallas mann

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR