Administrerende direktør i Marathon Petroleum Norge, Kristin Færøyvik, har blitt erstattet med amerikanske T. M. (Mitch) Little. Færøyvik har vært en av få kvinnelige toppsjefer i oljenæringen.

En pressemelding fra Marathon Petroleum Norge informerer kort om at Færøyvik forlater stillingen som administrerende direktør. Little, som nå overtar stillingen, har vært general manager for Marathons Worldwide and Completions- avdeling i Houston, Texas.

– Littles omfattende operative erfaring vil sammen med hans lederegenskaper gjøre det mulig for Marathon å ta ut potensialet i våre eksisterende operasjoner i Norge, samt lede an veksten i denne viktige delen av Marathons oppstrømsportefølje, sier Gretchen H. Watkins, reginal visepresident for internasjonal produksjon og operasjon i Marathon.

– Vi ser fram til å samarbeide med Mitch for å fortsette vår suksess i Norge, fortsetter hun i en pressemelding.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal de ansatte i selskapet være triste over å ha mistet en populær og dyktig leder i Færøyvik.

Færøyvik selv sier til Aftenbladet at hun er i forhandlinger mer Marathon, og ønsker ikke å svare på spørsmål om hun forlater selskapet.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR