EVRY lansererer PetroPortalen med tilgang til ledende og standardiserte applikasjoner og tjenesteprogram for oljeindustrien.,PetroPortalen skal være et verktøy for enkel, sikker og kostnadseffektiv tilgang til ledende og standardiserte applikasjoner og tjenesteprogram for oljeindustrien.

Løsningen er basert på sky-teknologi, og er fleksibel og skalerbar for enkel implementering hos både små og store virksomheter.

For å møte industriens behov for standardiserte løsninger og operasjonell effektivitet, har EVRY utviklet en ny, unik portal hvor brukere kan søke, organisere, lagre, dele og analysere seismisk informasjon i et brukervennlig grensesnitt.

Portalen representerer et komplett tjenestetilbud fra utvikling til drift og forvaltning av applikasjoner. EVRY lanserer i dag første versjon av portalen, som inkluderer funksjonalitet for geofysikk, geologi og reservoarteknologi.

PetroPortalen er basert på sky-teknologi, slik at bedrifter kan ta den i bruk uten store investeringer i maskinvare og infrastruktur. Underliggende infrastruktur er ekstremt skalerbar for å takle endringer i behov – som håndteres dynamisk, ved at kunden kun betaler for benyttede ressurser (CPU, disk, minne). PetroPortalen kan også fås som en hybrid løsning, inkludert ønskede tilpasninger og grensesnitt mot øvrige system.

– Kundene forteller oss at en skalerbar, kostnadseffektiv, brukervennlig og plunderfri løsning er nødvendig for å håndtere tidens krav til effektivisering og standardisering. Vi har store forventninger til denne første versjon av PetroPortal, og ser også frem til å lansere ytterligere funksjonalitet i løpet av kort tid, sier Nina Amdal Fiskaaen, Vice President Oil & Gas i EVRY.

EVRY satsning på oljebransjen ble formelt lansert i januar i år. Med mer enn 500 ansatte tilknyttet satsningen vil EVRY kunne bidra til standardisering og effektivisering i oljebransjen.

– Sømløse løsninger for samarbeid og kommunikasjon på tvers av verdikjeder vil være nødvendig for å møte dagens krav til økt effektivitet og kostnadskontroll. I lys av dette, vil PetroPortal være en svært verdifullt verktøy, sier Amdal Fiskaaen.

EVRY ønsker å videreutvikle sin posisjon innen oljeindustrien og har som mål å doble omsetningen fra olje- og gassrelaterte virksomheter de neste fem årene. Konseptualisering av bransjespesifikke løsninger er en viktig del av dette, herunder vil økt automatisering og integrerte løsninger som gjør det mulig for industrien å fokusere på kjernevirksomheten prioriteres.

Forrige artikkelNye standarder for arktiske operasjoner
Neste artikkelRigg fra Iran til bunns i Gulfen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR