Operators Corner var enormt populært under fjorårets OTD-messe. Nå tar arrangørene det et nytt nivå og lanserer Contractors Market. Møtene booker du på 1-2-3.

Også under årets Offshore Technology Days (OTD), som går av stabelen 16. – 18. Oktober på Sotra like utenfor Bergen, er det satt av et område hvor du som utstiller får muligheten til å møte både operatører og kontraktører. Offshore Media Group (OMG) lanserte Operators Corner i fjor, og tilbakemeldingene var utelukkende positive. Nå ønsker de å nå ut til enda flere og lanserer Contractors Market. Der får utstillerne muligheten til å booke én-til-én-møter med kontraktørene.

Møt nøkkelpersonell

– Operators Corner var en ubetinget suksess, og det ble meldt om flere nye leverandørforhold. Allerede den gang hadde vi i tankene å etablere Contractors Market på årets OTD. Dette for at de fleste utstillerne våre leverer tjenester til de store kontraktørene – ikke direkte til operatørene, sier Salgsleder André Hellesøy i OMG.

I utgangspunktet var tanken å ha Operators Corner i Stavanger og Contractors Market i Bergen, men messearrangøren har bestemt seg for å tilby begge konseptene under årets messe. Nøkkelpersonell fra store selskaper som Statoil, Aker Solutions, Oceaneering, Technip FMC, FRAMO og ABB har allerede meldt sin ankomst.

Og møtene, de er lette å booke. Slik gjør du det:

 1. For å booke et møte med en operatør og/eller kontraktør, må man være utstiller på OTD2018
 1. Registreringen for å forespørre møter, åpner i slutten av 2. kvartal
 2. Registreringen for å forespørre møter, stenger 05. Oktober
 3. Hvert selskap kan forespørre operatørene og/eller kontraktørene om møter
  – Én person kan forespørre opptil fem møter totalt på «møtebørsen» (fem møter fordelt på operatør og kontraktør)
  – Ett selskap kan ha flere personer som forespør opptil fem møter totalt med operatører og kontraktører.
 4. Operatørene og kontraktørene står fritt til å akseptere eller avslå møter
 5. Når møtet er booket, blir det registrert i «kalenderen» til både operatør og kontraktør. Begge parter vil få en bekreftelse på når møtet skal være.
 6. Under OTD vil møtene vare i 15 minutter med fem minutters pause mellom hvert møte.

Over all forventning

Jergo er et av mange selskaper som satte seg ned med operatørselskapene i Stavanger i fjor. De tar med seg de gode erfaringene fra 2017 og er klar for nye møter i år.

– Vi hadde noen veldig positive møter der vi traff gode kontakter hos de ulike operatørene. I utgangspunktet forventet vi ikke å få så mye igjen for det som vi gjorde. Rett og slett en vinn-vinn-situasjon for alle som deltar, sier salgssjef Kjetil Hatlebrekke.

Han mener at Operators Corner var et etterlengtet tilbud for olje- og gassnæringen. Nå har han store forventninger til hva Contractors Market kan tilføre.

– Vi er et selskap som leverer til alt fra de minste rørverkstedene til store aktører som Statoil og Statkraft. Contractors Market er vel så viktig som Operators Corner for vår del. At vi nå får muligheten til å møte de store kontraktørene i tillegg, er veldig kjekt, fortsetter Hatlebrekke.

Hellesøy i Offshore Media Group har stor tro på begge de unike satsningene til OTD.

– Dette er leverandørindustriens messe. Derfor er det utrolig kjekt at vi i år er tilbake på Sotra – stedet hvor det hele startet for 20 år siden. At vi i år kan levere både Contractors Market og Operators Corner i tillegg til PetroLive, gir oss en svært god magefølelse på at årets messe kommer til å bekrefte oppturen bransjen allerede kjenner på. Ingen andre arenaer er bedre å bygge nettverk, knytte kontakter og gjøre business på enn OTD, avslutter Hellesøy.

Book din messestand her

Forrige artikkelRegjeringen vil ha et Ptil som er «hardere i klypene»
Neste artikkelWestcon anker Safe Scandinavia-dommen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR