Programvarehuset SAS Institute flytter om i toppledelsen. Nåværende leder i SAS Institute i Norge, Frank Møllerop, blir sjef for selskapets globale virksomhet rettet mot olje- og gassmarkedet.,

GLOBALE UTFORDRINGER: Frank Møllerup skal
sette tennene i globale utfordringer. (Foto: SAS)

Møllerop har den siste tiden ledet arbeidet med å bygge opp en avdeling rettet mot olje- og gassmarkedet, samtidig som han har vært administrerende direktør for det internasjonale selskapets virksomhet i Norge.

– Globalt fokus
– Disse rollene lar seg ikke kombinere over tid, og jeg har derfor valgt å tre ut av rollen som administrerende direktør i Norge, for å kunne fokusere fullt på vår nye globale olje- og gassenhet, skriver Møllerop.

Han ser med spenning på utfordringene han får i den nye jobben sin.

– Vi har i dag mer enn 80 kunder innen olje- og gassindustrien i 30 land, og jeg ser at dette er et svært spennende marked der SAS Institute kan tilføre høy verdi for kundene. Utviklingen i markedet der kundene våre har stadig mer krevende utfordringer for å levere forventet økning i energietterspørsel, gjør at våre industriløsninger er mer relevante enn noensinne, fortsetter han.

Ny sjef
Ny leder i Norgesavdelingen er Nils Stangnes, som de siste årene har hatt rollen som salgsdirektør i SAS Institute i Norge.

SAS Institute har på global basis 10.000 ansatte, hvorav 90 jobber i selskapets norske avdeling.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR