I mars går Martinus Brandal av som administrerende direktør og president i Aker Kværner og blir visepresident Energy Technologies i Aker. Ny mann på topp i Aker Kværner er Simen Lieungh.

Lieungh har vært i Aker Kværner i 20 år. I en pressemelding skriver Aker Kværner at han har hatt flere posisjoner i selskapet i løpet av disse årene, og at han har vært visepresident for feltutvikling fra 2002 til august 2007. Nå kommer han fra stilling som daglig leder i Arne Blystad AS.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i Aker Kværner, og ser fram til å fortsette å styrke vår suksessfulle plattform sammen med et flott team. Vil skal fortsette med å levere teknologi, tjenester og prosjektutførelse til våre kunder som en integrert del av det komplette Aker-tilbudet, sier Lieungh.

Det legges til at Brandal er nominert som styreformann i Aker Kværner, og styreformann i Aker Kværner og styreformann og administrerende direktør i Aker, Leif-Arne Langøy, sier at selskapet er takknemlig for Brandals enestående dedikasjon og bidrag til Aker Kværners suksess, og at Aker ser fram til å ønske ham velkommen tilbake.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR