GDF Suez Norge har fortsatt ikke fått på plass ny CEO etter at Atle Sonesen sluttet. Men de skal ha flere kandidater å velge mellom.,GDF Suez E&P Norge hadde egentlig fått på plass ny administrerende direktør etter at Atle Sonesen gikk over til tilsvarende stilling hos det tyske gasselskapet VNG. Men franske René Montaz-Rosset, som egentlig skulle ha startet 15. mai i år, ombestemte seg, og Johannes Finborud fortsatte i sin stilling som konstituert CEO.

Det ble samtidig startet et nytt search etter ny administrerende direktør. Fristen for å søke går ut tidlig i august.

– Vi ligger godt an. Vi har ikke presentert kandidatene ennå, men vi har et godt antall kandidater, sier Bjørn M. Godsveen i Mercuri Urval, som headhunter til stillingen.

GDF Suez opplyser til Petro.no at det er god fremdrift i prosessen med å finne en ny CEO.

– Etter René av ulike årsaker ikke kunne starte, satte vi i gang en helt ny prosess i slutten av mai. Da besluttet vi å gå eksternt og internt, både hjemme og ute. Den prosessen er det god framdrift på, og vi opplever at det er en attraktiv stilling, sier kommunikasjonssjef i GDF Suez E&P Norge, Ulf Rosenberg.

Han sier videre at den midlertidige løsningen fungerer såpass godt at de ikke har hastverk.

– Vi har ikke hastverk. Løsningen med Johannes Finborud som konstituert administrerende direktør fungerer godt, sier han.

Forrige artikkelBorekontrakt til nybygd jackup
Neste artikkelAgility Group vinner Statoil-kontrakt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR