AGRs pogramvareløsningsdivisjon har inngått første kontrakt med Sakhalin Energy.,Avtalen gjelder tre år, og omfatter den nyeste versjonen av AGRs programvare P1, samt vedlikeholds- og støttetjenester. Programvaren gjør det mulig for operatørene å maksimere ytelsen under brønnkonstruksjon.

AGR relanserte P1 versjon 4.0 denne våren. Den nyeste versjonen bygger på data fra tidligere brønnkonstruksjonsprosjekter for å gi operatørene en rekke løsninger på problemer som kan oppstå under konstruksjonsarbeidet. Den gir også informasjon om nettoeffekten av endringer, slik at brukerne kan forstå de økonomiske konsekvensene.

– Vi er glade for å ha landet denne betydningsfulle kontrakten med Sakhalin Energy, sier Petter Mathisen, visepresident i AGRs programvareløsningdivisjon.

– Denne kontrakten bidrar til AGR posisjon i Russland hvor Rosneft for tiden bruker P1, og vi håper denne siste kontrakten vil føre til flere prosjekter i landet, sier han.

– Når vi først lanserte P1 Versjon 3,0 i 2009, var det revolusjonerende i forhold til eksisterende risikostyring-programvare. Filosofien bak dette produktet er at verdien av et prosjekt er forbedret når operatørene har tenkt riktig og forstår risiko og muligheter.

Forrige artikkelSøkerkø til offshore-forpleining
Neste artikkelVerdande spuddet

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR