– Vi er stolte over nok en gang å presentere gode resultater, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

AF Gruppen, som er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, offshore, energi- og miljøteknologi, leverer sitt beste resultat for 3. kvartal noensinne. AF Gruppen melder om et resultat etter skatt på NOK 163 millioner i tredje kvartal 2015, mot NOK 134 millioner i samme periode i fjor.

Resultatet før skatt ble NOK 225 millioner, sammenlignet med NOK 164 millioner i fjorårets tredje kvartal.

Driftsresultatet (EBITDA) var NOK 286 millioner, mot NOK 191 millioner i tredje kvartal 2014.

Driftsinntektene beløp seg til NOK 2.865 millioner (NOK 2.343 millioner i Q3 2014).

– Vi er stolte over nok en gang å presentere gode resultater skapt av våre 3 200 medarbeidere, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

– Det at alle virksomhetsområder leverer solide tall er et godt utgangspunkt for å møte fremtiden. Arbeidet med sikkerhet står sentralt i AFs bedriftskultur. At våre medarbeidere og underentreprenører skal komme trygt hjem fra arbeid hver dag går foran alle andre mål. Det er for oss et verdivalg. Dødsulykken vi opplevde på Flesland-prosjektet i juli rystet oss. Da kommer det faktum at vi har levert det beste 3. kvartalet i AF Gruppens 30-årige historie i andre rekke. Når det fatale skjer er det vårt ansvar å skape læring og endring slik at tilsvarende hendelser ikke skjer igjen. Vi står fast ved vår forretningsidé om god verdiskaping med en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk, sier Grongstad.

AF Gruppen startet også året med gode resultater, og kunne i første kvartal melde om beste resultatet i selskapets historie.

Les mer: AF Gruppen med historisk resultat

Les også: AF Gruppen får britisk konkurrent

Forrige artikkelLundin borer norskehavsbrønnen Lorry
Neste artikkelLeteuken – Uke 46, 2015

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR