Skal omorganiseres for å forbedre kundefokuset.,MacGregor, som er en del av Cargotec, gjør endringer i den operative strukturen og starter en omorganisering til syv operative divisjoner som vil tre i kraft 1. januar 2015.

De seks nye operative divisjoner sammen med Global Lifecycle Support som den sjuende, skal gjøre det mulig for MacGregor å forbedre kundeservicen gjennom hele livssyklusen til produktene, tilby mer omfattende pakker og øke utviklingen av nye skipstypespesifikke løsninger.

MacGregors portefølje har vokst gjennom oppkjøp, og består nå også av Hatlapa, Porsgrunn, Pusnes, Triplex og Woodfield-produkter.

– De nye divisjoner vil jobbe tett sammen i markedsføring, salg, innkjøp, FoU og engineering, og dermed utnytte evnene i hele MacGregor-organisasjonen til fordel for MacGregors kunder, skriver selskapet i en melding.

For å støtte dette tverrdivisjonsarbeidet, har MacGregor etablert «R&D and Sourcing» og «Marketing and Business Development.»

De nye operative divisjonene fra 1. januar 2015 er:
* «Auxiliary and Machinery Systems Division,» ledet av Alexander Nürnberg
* «Cargo Handling Division,» ledet av Leif Byström
* «Offshore Load Handling Division,» ledet av Tom Svennevig
* «Offshore Deck Machinery Division,» ledet av Esko Karvonen
* «Offshore Mooring and Loading Division,» ledet av Leif Haukom
* «RoRo Division,» ledet av Magnus Sjöberg
* «Global Lifecycle Support Division,» hvor lederansettelse vil bli annonsert senere i 2014.

Forrige artikkelEMGS bekrefter tildeling av kontrakt
Neste artikkelBilfinger trekker oppsigelser

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR